Kangatraining

Ervaringen van trainers

Sarah Tarrant

Tijdens een vakantie in Oostenrijk zag ik de eerste keer een Kangatraining en was ik meteen onder de indruk! Terug in Australië, realiseerde ik me dat dit precies is wat er ontbreekt in Australië! Een fitnessprogramma afgestemd op de behoeften van jonge moeders en hun baby's.

Een paar maanden later vloog ik terug naar Wenen om een Kangatrainer en uiteindelijk ook Countryleader te worden. In Melbourne heb ik mijn eigen Kangatrainingslessen opgezet en al snel hadden we de eerste training ter plaatse. Het was een groot succes! Mijn man Jamie is een door de staat erkende sportfysioloog en maakt deel uit van het onderwijsteam.

Ik ben altijd een sportfanaat geweest en ik ben erg blij dat ik dit pad ben ingeslagen. Kangatraining zal een enorm succes worden in Australië, daar ben ik zeker van!


Elisabeth Trixner

Elisabeth Trixner is een moeder van een zoon en kwam uit de verkoop & marketing. Ze was een van de eerste Kangatrainerinnen en geeft Kangatraining, Kangaburn en ReaktivKanga. Ze is teamleider voor Oostenrijk en trainingsleider van Reaktiv Kanga. "Voordat ik zwanger was, was sport voor mij niet belangrijk. Ik kon mezelf gewoon niet motiveren na een dag op kantoor. Toen mijn zoon Christopher in 2003 werd geboren, bereikte ik helaas mijn absolute maximale gewicht ... 3 cijfers.

Ontelbare dieëten later las ik toevallig in een krant over Kangatraining en solliciteerde spontaan naar de opleiding. Ik voelde dat veel moeders zich in een vergelijkbare situatie bevonden.

Kangatraining maakt me echt gelukkig!

Ik leer de beste vrouwen kennen.

Samen zweten we en lachen we elk uur ... en ik heb trouwens mijn feelgood-gewicht bereikt. En dat is precies wat ik wens voor mijn deelnemers ... vreugde, plezier en welzijn!


Dr. Simone Koch

Simone is moeder van twee jongens: Tristan (2) en Jonas (3 maanden). Naast Kangatraining werkt ze ook als gynaecoloog. "Ik kwam naar Kangatraining met een artikel van Shape toen ik zes maanden zwanger was van Tristan. Omdat ik mijn kind echt wilde dragen, leek het me de perfecte workout.

Helaas moest ik beseffen dat Kangatraining in die tijd niet in Berlijn bestond. Dus ik heb me net aangemeld voor de opleiding zonder me zorgen te maken over hoe ik later mijn baan als gynaecoloog zou kunnen verwerken.

Na het ouderschapsverlof ging ik een halve dag in de praktijk werken en gaf ik in eerste instantie 5 Kangatrainingen per week.

Kangatraining is de perfecte link tussen mijn baan, mijn passie voor sport en mijn enthousiasme voor het werken met jonge ouders. Hoewel het begin van de altijd sceptische Berlijners moeilijk was, was het absoluut de moeite waard!


Jessica AufderHeide. Bremen / Deutschland

Jessica is moeder van Linn en Lene en eigenlijk een opgeleide secretaresse. "Na de geboorte van mijn tweede dochter was ik krankzinnig veel aangekomen, 32 kg, en woog ik daarna veel meer dan vóór de twee zwangerschappen. Ik voelde me erg ongemakkelijk, want ik was altijd erg atletisch en slank. In november 2010, zag ik een tv-bijdrage aan Kangatraining op RTL en ik wisten meteen: "THIS IS IT!".

Helaas was er geen Kangatrainer in mijn directe omgeving. Ik besloot de opleiding te doen ondanks enige bezorgdheid over mijn familie. Het succes bewees me gelijk!

Al de eerste twee cursussen van 8 weken waren tot helemaal vol en zijn dus tot nu toe volgeboekt gebleven.

Helaas moest ik in oktober 2012 een blessuregerelateerde pauze nemen, maar zelfs daarna zijn de cursussen weer goed begonnen. "Met Kangatraining alles voor mij veranderd! Ik werk niet alleen als trainer, maar support als teamleider in mijn team. 


Sandra Marre

Sandra is een moeder en was oorspronkelijk een technisch tekenaar. Vandaag de dag is ze een van de "oudste" Kangatrainerinnen in Duitsland, KangaBurn trainer en teamleider.

"Toen mijn zoon 6 maanden oud was, zocht ik op internet naar een manier om te sporten zonder mijn baby te laten vallen en kwam toen Kangatraining tegen. Ik was meteen enthousiast!

Aangezien in de wijde omgeving geen Kangatrainer was, heb ik besloten om zelf Kangatrainerin te worden en aangemeld voor de opleiding. In de tussentijd heb ik bijna drie jaar Kangatraining gegeven, en sinds kort KangaBurn, en ik geniet er nog steeds erg van! Ik ben heel blij dat ik dit pad heb gevolgd en heb er geen seconde spijt van gehad.

 


Natalie Bradbery, New England, Australien

Kangatrainer worden was de beste beslissing voor mij en mijn gezin. Tijdens het zwangerschapsverlof kon ik financiële steun opbouwen en daardoor mijn man een beetje ontlasten. Daarnaast ontdekte ik mijn vaardigheden als zakenvrouw door de organisatie rondom de Kangatrainingen. Na de geboorte van een kind lijkt het soms alsof je wat van je onafhankelijkheid bent kwijtgeraakt. Met Kangatraining kon ik deze onafhankelijkheid herwinnen en had altijd mijn zoon bij me. Kangatraining lessen geven is mijn favoriete baan en Nate gaat graag naar zijn werk.

Voor mij betekent Kangatrainer zijn het plezier delen van het dragen van mijn baby en een fantastische workout met anderen. Daarnaast ben ik onafhankelijk geworden, heb ik mijn zelfvertrouwen versterkt en veel geweldige mensen ontmoet.