Kangatraining

NICOLE

Kangatraining oprichster Nicole Pascher komt uit Wenen, Oostenrijk. Ze is voormalig dansers en is al meer dan 20 jaar actief in de fitnessbrache en is moeder van drie prachtige kinderen. 

Op de leeftijd van 12 jaar was ze de winnaar van de Austrian Show Dance Championship en op de leeftijd van 17 jaar won ze de European Modern Dance Championship samen met haar danspartner Melanie Maar.

Ze vervolgde haar dans opleiding in New York waar ze lid was van de Solstice Dance Company.

Het was in New York waar ze haar professionele vaardigheden verruimde door het succesvol behalen van het ACE Fitness Instructor Certification, welke een solide basis vormde voor een nieuwe richting in haar carriere in de fitnessbranche. 

Ze werd aangenomen als hoofd trainer en manager bij Exude, New York, in die tijd het grootste personal-training bedrijf in Noord Amerika.

Eenmaal terug in Wenen begon ze les te geven bij verschillende dans en fitness studios en startte in 1998 haar eigen fitness training bedrijf.

In 2008 specialiseerde ze zich in pre,- en postnatale fitness en begon ze met ontwikkelen van haar eigen unieke workout programma, nu bekend als Kangatraining.