Kangatraining
        layer1-background
        layer1-background
        layer1-background
        layer1-background

Kangatraining

JOUW BESTE WORKOUT • SAMEN

Kangatraining® is precies afgestemd op de behoefte van jou als jonge moeder en je baby: je zult veilig en effectief fit worden terwijl je je baby knuffelt en je baby geniet ervan om uw nabijheid te voelen.

Met Kangatraining® besteden we speciale aandacht aan het beschermen en versterken van de bekkenbodem. Een andere focus ligt op de juiste houding in het dagelijks leven met je baby en op de versterking van de diepliggende buikspieren.

Het is bijzonder belangrijk voor ons dat alle "Kangababy's" fijn en veilig gedragen worden tijdens Kangatraining®:

  • goed ondersteund 
  • in "M" positie
  • licht geronde rug van de baby 
  • beschermd tegens optische overstimulatie
  • comfortabel in de drager 

Daarom werkt elke Kangatrainer nauw samen met een draagconsulente. Kangatraining combineert sport met je baby, fitness met je baby, dans met je baby en is de perfecte postnatale training. 

LET´S KANGA 

Muziek uit je tienertijd, salsamuziek maar ook hits van vandaag zorgen voor de juiste stemming.  

Om de fysieke veranderingen te voelen e te zien is het belangrijk dat je naast de Kangatraining® les, twee keer per week met de DVD thuis traint.  

WANNEER KAN JE BEGINNEN?

Zodra je je postnatale check up hebt gehad bij je verloskundige of gynaecoloog (6-10 weken na de bevalling) en groen licht heb gekregen om weer te mogen sporten, ben je hartelijk welkom bij Kangatraining®!


LESSEN

8-Weekse cursus

Is een opbouwende training.

Aan het eind van elke Kangatraining® les wordt er een onderwerp besproken die jonge moeders aanspreken (bijv. slapen, eten, dragen).

Omdat elke Kangatrainer moeder is kan ze zich in veel situaties inleven en weet uit eigen ervaring wat moeders interesseert. 

Open les

Is bedoeld voor alle mama's die Kangatraining® willen leren kennen, zonder zich gelijk op te moeten geven voor een 8-weekse cursus.


CURSUSKOSTEN KUNNEN VARIËREN PER LOCATIE 

 Beenwarmers en een passende draagzak kan je kosteloos lenen of tegen een gereduceerd tarief kopen. 

PS: De naam "Kangatraining" komt van Winnie Pooh´s Kangaroe-mama.