Kangatraining

KangaMama's

Margot & Theo

Actief zijn was altijd al een belangrijk deel in mijn leven voordat ik zwanger werd. Het was duidelijk voor mij dat ik snel weer fit wilde worden nadat Theo was geboren. Kangatraining is perfect! Het sterkt zwakke core spieren, is gezellig en altijd divers. Ik werd fit en Theo is uitgerust en gezellig na de les. 

 

Bettina & Vincent & Marlene

Kangatraining inspireert zelfs een bankhanger als ik! Ik ontmoet andere moeders en baby's, train, heb plezier en mijn baby vindt het leuk. Ik heb echt plezier van deze 'time out' en denk echt even aan mezelf tijdens de les!

 

Bettina & Emilia

Kangatraining is niet alleen maar sporten! Het is gezellig en zorgt  voor sociaal contact. We kijken altijd uit naar de Kangatraining en mijn spieren herinneren me de dag er aan dat de training het waard was! 

 

Sandra & Sophia

Kangatraining geeft met de mogelijkheid om samen met Sophia te sporten en om weer in shape te komen. Het is leuk om samen met andere enthousiaste moeders te trainen in de groep en na de les samen te kletsen. Sophia vindt het geweldig! 

 

Marleen & Tim

Kangatraining was een grote motivatie om iets voor mezelf te doen nadat mijn baby geboren was. En er is altijd tijd om gezellig te kletsen na de les.  

 

Zuzana & Annabelle

Eindelijk iets voor mijzelf en tegelijkertijd voor elkaar! Kangatraining geeft me mijn lichaams-bewustzijn weer terug en ontspant mijn baby tegelijkertijd. Perfect  voor ons beide! Mijn bekkenbodem is sterker geworden dan ooit en mijn buik is eindelijk weer plat. Dankjewel! 

 

Barbara & Tobias

Wil je weer je oude figuur terug? Met Kangatraining is dat makkelijk ;) ... Let´s Kanga!

 

Barbara & Oskar

Kangatraining betekent HAPPY HOUR voor mij, welke anders is dan het eerst betekende! Oskar kruipt lekker tegen me aan terwijl ik werk aan het herstel van mijn lichaam en mijn uithoudingsvermogen. Tegelijkertijd hebben we veel plezier en wordt er veel gelachen tijdens de les. 

 

Melissa & Anton

Je hoeft geen toevlucht te nemen tot een meer langzame vorm van lichaamsbeweging: Met Kangatraining heb ik een postnatale workout gevonden die leuk is, dynamisch en heeft me beter in vorm gebracht dan voor mijn zwangerschap!  Daarnaast is het niet alleen de training waar ik voordeel uit haal, ik haal ook voordeel uit het feit dat mijn zoon mee kan doen met de training (of hij nou in slaap valt in de drager of de zaal aan het ontdekken is met de andere baby's). 

 

Eva & Theo

Kangatraining is de perfecte mix van fitness en plezier voor moeder en baby! 

 

Maria & Adam

Kangatraining en KangaBurn lieten me zien hoe tof het is om actief te zijn. Adam is nu 2 jaar en ik heb nog steeds plezier aan de Kangatraining lessen. Tijdens KangaBurn kan ik er echt helemaal voor gaan en kan ik mijn fitness level verhogen. Ik voel me fantastisch! 

 

Martina & Mia & Lilli

I deed mee aan de allereerste Kangatraining les in Wenen met Nicole (oprichster Kangatraining). We hebben een speciale vriendschap opgebouwd en ik werd fitter dan ooit! Mijn bekkenbodem is dankbaar dat ik een "Kangamama" ben geworden. 

 

Tanja & Lina

KangaBurn: na een harde dag werken is er maar 1 ding wat ik echt wil doen: ontstressen met een serieuze workout! En KangaBurn is de perfecte oefeningsroutine voor mij. Kangatraining: Ik heb nog nooit zoveel relaxde baby's in 1 zaal gezien - geweldig! ☺

 

Barbara & Louise

Het was altijd zo gezellig in onze Kangatraining lessen en ik voelde het zeker de volgende dag! Mijn bekkenbodem is weer sterk en ik voel me geweldig! KangaBurn was de logische stap en dit is de ECHTE workout! TRAINEN terwijl je LACHT past perfect in de KANGAWORLD!