Samen sporten met je baby

Eline Schermer, 2019-02-12

Zin om weer actief te werken aan het herstel van je lichaam na je bevalling? Ready voor een postnatale workout waarbij fitness en danselementen aanbod komen? Let's Kanga!

Als moeder is het al druk genoeg, voor je kindje zorgen, wellicht borstvoeding geven (wat vaak veel bloed zweet en tranen kost, bij mij in ieder geval..) en dat soort dingen. En je kindje is wellicht een zwaan kleefaan de eerste tijd. Logisch en heel gezond! Je kindje bij je dragen is heerlijk.

Toch is het ook fijn om na 6 weken kraamtijd (ja echt, je kraamtijd mag echt zo lang duren, neem de t i j d!) weer lekker in beweging te komen. En je te richten op het herstel van je lichaam. Je doet je lichaam er echt een plezier mee. Je lichaam heeft heel wat mee gemaakt tijdens de zwangerschap en bevalling. Sommige spieren zijn slapper geworden (wat dacht je van je bekkenbodem en je buikspieren?) En sommige spieren zijn wellicht wat stijver geworden door het alledaags leven met je kleintje.

Kangatraining is de ideale workout voor jou als kersverse mama. Je hoeft je in de eerste plaats geen zorgen te maken over oppas voor je kindje. Want je kindje gaat lekker mee :). En daarnaast is het uiteraard veilig voor jouw beeb. Die zit heerlijk in een ergonomische draagzak of draagdoek, dicht tegen jou aan. (Wist je dat 90% in slaap valt tijdens de les? De baby's dan hé ;) ).

Maar Kangatraining is veel meer dan dat!

Tijdens Kangatraining ontdek jij o.a.:

- hoe je actief en veilig werkt aan het herstel van je lichaam d.m.v. effectieve postnatale oefeningen

- hoe je de juiste spieren aanspant, zoals je bekkenbodem en je dwarse buikspieren die belangrijk zijn voor jouw herstel

- hoe belangrijk je ademhaling is en waar je op moet letten

- hoe je je kindje fijn en veilig bij je draagt

- hoe heerlijk het is om met je kindje te dansen

- hoe je lief voor je bekkenbodem kan zijn

 

En last but not least ontmoet je andere moeders en vaak ontstaan er fijne vriendschappen!

Welkom om mee te doen in Nederland en Vlaanderen bij een van onze gecertificeerde Kangatrainers! Zoek jouw dichtstbijzijnde trainer via 'Zoek Les'.

Op dit moment zijn er o.a. trainers in Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Leek, Assen, Groningen en er komen steeds meer locaties & trainers bij.

Op de hoogte blijven van nieuwe locaties en trainers? Like onze Facebookpagina @KangatrainingNederlandVlaanderen :)

#postnataal

#fitness

#workout

#kangatraining

#mama

#baby

#dragen

#mamafitness

#momfit

#momworkout

#mamababyworkout

#kanga

#rotterdam

#dordrecht

#zwijndrecht

#leek

#assen

#bevalling

#mamafit

#fitmetjebaby