Let's Kanga!

Eline Schermer, 2018-04-21

Soms is het best een uitdaging om als mama relaxed te blijven.

Soms is het best een uitdaging om als mama relaxed te blijven. Helemaal als je kindje bijvoorbeeld veel huilt of het liefst de hele dag gedragen wilt worden. Het lijkt dan soms alsof je nergens meer aan toe kom - laat staan aan sporten of fitness.

Het dragen van je kindje kan een enorme uitkomst bieden waardoor we als mama weer een stuk relaxter door het leven kunnen gaan! Je kindje is (vaak) blij en kan heerlijk uitrusten en jij kom aan je dagelijkse bezigheden toe. En... zelfs sporten is weer mogelijk!

Samen sporten met je baby of oudere kindje in de draagzak of draagdoek, dat is Kangatraining! Kangatraining is een unieke postnatale mama training waarbij je werkt aan het herstel van je lichaam en weer fit wordt met je kindje dichtbij! Binnen sporten we met de kids in de draagdoek of draagzak en buiten gaan we er op uit met de kinderwagen en doen we een KangaOnWheels! Een toffe buggyworkout in de frisse buitenlucht.

Dus - heb jij zin om weer fit te worden? Of gewoon behoefte om even iets te doen voor jezelf - maar je kindje breng je liever niet naar de oppas? Doe dan eens mee met een van onze Kangatraining workouts! Op dit moment (van schrijven) worden er lessen gegeven in Rotterdam (check https://www.facebook.com/kangatrainingrotterdam) en Dordrecht (check https://www.facebook.com/kangatrainingdrechtsteden/). Ook kun je lessen bij jou in de buurt zoeken via het tabje 'zoek les'.

Interesse om zelf als trainer aan de slag te gaan bij Kangatraining Nederland? Vraag dan het infopakket aan voor de opleiding tot Kangatrainer via het tabje 'opleiding'.